Complexos esportius

Sport Hotels Resort & Spa completa la seva proposta d'estada esportiva amb una sèrie de serveis adicionals i instal·lacions a Andorra, que garanteixen l'èxit del seu entrenament.

DURANT TOT L'ANY

 • Palau de Gel / Centre Esportiu de Canillo:ideal per estades esportives de hockey sobre gel, patinatge artísitic, curling i natació. Aquest centre ofereix la possibilitat de realitzar entrenaments globals d'equips. Compta amb una pista de gel de 30 x 60 metres, grades per 1.700 espectadors. A més d'1 piscina, gimnàs i sala polivalent, pista exterior de tennis i d'squash.
 • Centre Esportiu d'Encamp:compta amb sala polivalent, paret d'entrenament d'escalada, sala de gimnàstica artística i rítmica, sala d'arts marcials, sala de dansa, piscina coberta (25 metres), piscina exterior, camp de fútbol, pistes d'squash i pistes exteriors de tennis. Els vestidors es troben adaptas per a persones amb discapacitat.
 • Centre Esportiu de Pas de la Casa:
situat a més de 2.000 metres d'altitud compta amb piscina (25 metres), espai d'entrenament d'arts marcials i esports en equip, més gimnàs.
 • Piscina Olímpica: Es troba ubicada al Centre Esportiu dels Serradells (Parròquia d'Andorra la Vella).
 • Estadi de fútbol: ubicat a la Parròquia d'Andorra la Vella, també té pista d'atletisme. Capacitat en grades per 838 espectadors.
 • Pavelló Poliesportiu d’Andorra la Vella: sala polivalent amb capacitat de fins a 5.000 espectadors.
 • Estadi nacional per a fútbol i rugby d’Andorra la Vella: en construcció.

  TEMPORADA D'HIVERN

  La magnífica ubicació del nostre resort, a peu de pistes de Grandvalira, atorga avantatges competitives a tots els esportistes que vulguin realitzar una estada d'esports de neu.

  Al domini esquiable més grand del sur d'Europa, els esportistes trobaràn traçats impecables i pistes amb diferents graus de dificultat. Destacan la pista Avet (Soldeu) i la pista Antenes-Pitu Figueras (Grau Roig), pistes homolagades per la FIS i seus d'esdeveniments esportius d'altísim nivell.

  *Servei de transfer: a disposició dels equips i esportistes (sota petició).

  *Cost adicional: consulteu en Sport Hotels Resort & Spa les tarifes disponibles i realitzi la seva reserva en centres esportius i pistes d'esquí, per a jornadas d'entrenament individuals o per equips.

  TEMPORADA D'ESTIU

  *Golf: Quan arriba la primavera, la neu de les pistes d'esquí de Soldeu deixa pas al green de Golf Soldeu, el camp de golf de 9 forats més alt d'Europa. Aquest esport, a més és ideal per complementar l'actividad física i de relax durant qualsevol estada esportiva.

  *Ciclisme: temporada a temporada, Andorra es consolida com seu de competències i estadas esportivas de reconeguts equips de ciclistes. Cada any, és seleccionada per equips profesionals per realitzar estadas esportives, així com per finalitzar etapas de diferents competicions, com ara el Tour de França, la Volta de Catalunya o la Volta d'Espanya.

  *Rutes BTT: Andorra ofereix una gran quantitat de rutes BTT, amb àmplia varietat de nivells de dificultat per als qu practican aquest esport.

  *Motos trial: a Andorra trobarà les millors rutes per la pràctica de moto trial, igual que materials i botigues especialitzades. El pais, és seleccionat cada any, per disputar una de les dades del Campeonat del Món de Moto Trial Outdoor.