Estades esportives

A Sport Hotels Resort & Spa som especialistes en l'organització d'estades esportives per a entrenaments d'equips professionals i esportistes individuals.

El nostre complex hoteler i l'entorn en què s'ubica, reuneix totes les condicions i facilitats necessàries perquè els esportistes d'elit puguin realitzar les seves estades d'entrenament i posades a punt abans d'una competició:

  • Situació: Una situació privilegiada pels entrenaments esportius, a 1.850 metres d'altitud i en un paratge natural d'alta muntanya (Soldeu, Andorra) que permet obtenir el màxim rendiment esportiu.
  • Allotjament: Un complex hoteler format per edificis contigus i comunicats entre si en els quals s'integren 3 hotels de categoria 5 i 4 estrelles.
  • Àrea Spa Wellness: Un spa de luxe de 5000 m2 al que s'accedeix directament des dels hotels i en el que els esportistes podran relaxar-se i rebre tractaments professionals després de la jornada d'entrenament. També disposa d'àrea de Fitness.
  • Dietes especialitzades: Elaboració de menús personalitzats adaptats a les dietes dels esportistes, versatilitat en l'adaptació d'horaris de restauració i sales-menjador, elaboració de pícnics i servei buffet amb àrees especialitzades en alimentació per a esportistes.
  • Instal·lacions: Sales equipades per a xerrades, reunions i conferències, experiència en la recepció de premsa i TV i zones comuns on els esportistes podran descansar en les seves estones d'oci.
  • Serveis específics per a ciclistes: Tot un conjunt de serveis especials per facilitar l'estada de ciclistes ja sigui per a un entrenament, una posada a punt per una competició o simplement per gaudir de l'esport de la bicicleta en l'alta muntanya.
  • Complexos esportius: La proximitat a l'hotel de centres esportius amb àmplia experiència en l'acollida de professionals de tots els esports, permet combinar l'entrenament a l'aire lliure amb l'ús d'instal·lacions esportives específiques: piscina olímpica, camps de futbol, camps de golf, Rugby, complexos esportius, etc.

 

Per tot això, Sport Hotels Resort & Spa és el lloc ideal pel seu "stage" esportiu. Sol·liciti pressupost.