Especial Ciclistes

Els espais i serveis específics orientats a facilitar la pràctica del ciclisme així com l'àmplia experiència en l'organització d'estades esportives, fan d'Sport Hotels Resort & Spa un lloc ideal per l'entrenament de ciclistes de ruta i muntanya.

A més de 1.850 metres d'altitud i gràcies als nostres serveis específics, l'estada esportiva d'un ciclista serà completa, ja sigui per un entrenament, una posada a punt per una competició o simplement per gaudir de l'esport de la bicicleta en l'alta muntanya:

  • Zona guarda-bicis: Aquesta és una àrea situada al costat de l'entrada principal de l'hotel Sport Hotel Village 4*, en l'accés al pàrquing de vehicles (espai cobert i vigilat). Cada ciclista disposa d'un espai per guardar la seva bicicleta de manera individual i segura. En aquesta sala també podrà manipular i reparar la bicicleta i tindrà a la seva disposició un compressor per inflar les rodes.
  • Neteja de bicicletes: Ubicat a l'entrada de l'Sport Hotel 4*, compta amb un sortidor d'aigua per la neteja de bicicletes i eines.
  • Sala fitness: r d'aigua per la neteja de bicicletes i eines. Sala fitness: Sport Wellness Moutain Spa compta amb un gimnàs per escalfar i fer estiraments, abans de començar la jornada d'entrenament.
  • Alimentació específica per ciclistes: A més de la proposta gastronòmica en format buffet o menú, els nostres equips de xefs hi han dissenyat un pícnic complet perquè els esportistes se l'emporten com a aliment per la seva jornada d'entrenament (amb reserva prèvia). El pícnic per ciclistes consta de: 1 Sandwich amb pa de motlle, 1 barra energètica, 1 peça de fruita (plàtan), 1 ampolla ½ d'aigua.
  • Taller mecànic per bicicletes de muntanya: Grandvalira posseeix aquest servei a la plaça del telecabina de Soldeu, a molt a prop del resort. (servei amb càrrec addicional).
  • Botigues especialitzades en ciclisme: Andorra, és un gran centre comercial. A l'Hotel l'informaran sobre les botigues especialitzades en ciclisme que disposen de servei de lloguer i venda de material per a ciclistes de ruta o muntanya, així com de peces de recanvi.
  • Entorn Natural: Consulteu les rutes i camins d'entrenament que es troben a Andorra. Tant a la nostra parròquia de Canillo, com en les restants parròquies del país, vostè podrà trobar rutes per tots els nivells i tipus d'entrenament.