Instal·lacions

El nostre complex hoteler compta amb instal·lacions de qualitat i experiència en la recepció de premsa i TV, el que permet als equips d'esportistes completar la seva estada esportiva amb formacions, esdeveniments oficials i conferències de premsa.

Sport Hotel Hermitage & Spa 5* compta amb espais modulables molt amplis i tecnologia d'última generació, per la realització de xerrades oficials, conferències de premsa i formacions.

  • Sala Isard: sala d'estil executiu per reunions privades de grups reduïts (màxim 14 pax). Té llum natural.
  • Sala Grandalla: Perfecta per realitzar reunions, xerrades i rodes de premsa. Entre les seves credencials, la sala Grandalla, destaca per haver estat seleccionada per presentar la Copa del Món d'Esquí Alpí Femení 2012 i ha estat l'espai escollit per anunciar els jugadors de la Selecció Masculina de França d'handbol pels Jocs Olímpics de Londres 2012, on es van consagrar com a guanyadors de la medalla d'or.

 

Sport Hotel Village 4* compta amb instal·lacions que destaquen pels seus espais i vistes. Ha sigut l'hotel amfitrió a la Copa del Món Femenina d'Esquí Alpí 2012 i la Copa d'Europa Masculina d'Esquí Alpí 2013, ambdues organitzades per la FIS i l'estació d'esquí Grandvalira.

  • Sala Valira: Una sala VIP escollida sempre per esdeveniments esportius d'alt nivell que la consagren com un espai capaç de complir amb totes les necessitats i protocols que el seu equip requereixi. Amb una capacitat de fins a 450 persones aquesta sala es caracteritza per ser un espai polivalent, capaç d'adaptar-se a totes les necessitats ja sigui una conferència, un saló privat pels serveis d'esmorzar, dinars i sopars d'un equip, etc. Posseeix llum natural, imponents vistes a pistes i una gran terrassa.
  • Sala Torre 1: ampli espai ideal per l'organització d'esdeveniments esportius en format mitjà. Aquesta sala, ha sigut condicionada com a Sala de Premsa durant la Copa del Món Femenina d'Esquí Alpí 2012.