Xefs de renom

L’àmplia oferta gastronòmica d’Sport Hotels Resort & Spa es basa en la qualitat en el producte i servei, és per aquesta raó que els restaurants són gestionats per dos reconeguts xefs en el món de la cuina internacional. De la mà dels estrella Michelin Nandu Jubany i Hideki Matsuhisa podreu descobrir i degustar en els diferents restaurants del resort els millors sabors i aromes de les millors cuines internacionals.

NANDU JUBANY

Amb una extensa història i gran experiència al món dels fogons de diferents restaurants, Nandu Jubany arriba al 2012 a Sport Hotels Resort & Spa per ampliar i millorar la qualitat de l’oferta dels nostres restaurants. Sota la direcció d’aquest prestigiós xef, recompensat amb diversos premis nacionals i internacionals, es troben cinc dels nostres restaurants.

Entre ells l’Origen, on es pot degustar el mateix menú que al restaurant Can Jubany guardonat amb una Estrella Michelin. Nandu Jubany és un xef que es caracteritza per buscar i trobar l’equilibri entre una cuina tradicional de qualitat i una de moderna i brillant, entre la complexitat i la subtilesa.

HIDEKI MATSUHISA

Prominent d’una família dedicada a la cuina japonesa, Hideki Matsuhisa es desenvolupa en aquest art des de ben petit. L'any 1998 s’instal·la a Barcelona on decideix importar els millors sabors d’aquesta cuina oriental.

Després d’acumular prestigiosos premis gastronòmics per la seva innovació, fusió i presentació de la seva cuina, arriba al 2014 a Sport Hotels Resort & Spa. On es fa càrrec del Koy Hermitage, un restaurant d’alta gastronomia japonesa on es barregen els millors sabors mediterranis amb els millors de la cuina japonesa.