Xefs de renom

L’àmplia oferta gastronòmica d’Sport Hotels Resort & Spa es basa en la qualitat en el producte i servei, és per aquesta raó que els restaurants són gestionats per reconeguts xefs en el món de la cuina internacional amb estrella Michelin.

 

FRANCIS PANIEGO

El xef Francis Paniego, cinquena generació de la família Ezcaray, La Rioja, compta amb dues estrelles Michelin. 

Francis Paniego elabora una cuina carregada d’identitat i bon gust on, amb plats plens de creativitat, busca la necessitat d’indagar dins la memòria gustativa fins al punt que, la seva cuina més avantguardista, traspuï territori i tradició.

Francis Paniego arriba a finals del 2019 al restaurant gastronòmic Ibaya, on es podrà gaudir de la seva cuina tant a la carta tradicional de l’Hermitage Tradició i Sol i Neu com al Glass Bar i La Gourmanderie.

 

HIDEKI MATSUHISA

Prominent d’una família dedicada a la cuina japonesaHideki Matsuhisa es desenvolupa en aquest art des de ben petit. L'any 1998 s’instal·la a Barcelona on decideix importar els millors sabors d’aquesta cuina oriental.

Després d’acumular prestigiosos premis gastronòmics per la seva innovació, fusió i presentació de la seva cuina, arriba al 2014 a Sport Hotels Resort & Spa. On es fa càrrec del Koy Hermitage, un restaurant d’alta gastronomia japonesa on es barregen els millors sabors mediterranis amb els millors de la cuina japonesa.