Situació

En la temporada d'hivern, la ubicació a peu de pistes de Grandvalira-Soldeu, permet als esportistes entrenar i practicar esports de neu.

Quan arriba l'estiu, la neu deixa pas al verd de les imponents muntanyes i el clima es torna moderat, facilitant la pràctica d'esports sense tenir una calor excessiva. Ideal per a entrenaments i posades a punt esportives de tot tipus d'exigència.

Les nostres instal·lacions de primera qualitat ubicades en un magnífic entorn natural lluny de centres massificats, el nostre servei exclusiu acord a esportistes d'alt nivell i una àmplia experiència en l'atenció a esportistes d'elit, garanteixen que Sport Hotels Resort & Spa sigui el resort indicat per realitzar estades d'esport a Andorra.

Ubicació temporada d'hivern: a peu de pistes de Grandvalira-Soldeu, durant l'hivern el nostre resort es converteix en el lloc ideal per entrenar i practicar els esports de neu. Entre les pistes més pròximes, destaca la mítica Avet, just davant del resort, amfitriona de competicions per la FIS, com la Copa del Món d'Esquí Femení Alpí 2012 i la Copa d'Europa d'Esquí Alpí Masculí 2013.

Ubicació temporada d'estiu: a partir del mes de juliol, la neu deixa pas a un green ubicat a 2.250m d'altitud, el camp de golf de 9 forats més alt d'Europa. El Golf Soldeu és el camp ideal pels esportistes que practiquen golf (i altres esports) on realitzar entrenaments en un recorregut on el traçat està ple de sorpreses i amb increïbles vistes als Pirineus.

Rutes de senderisme: Andorra és reconeguda pels seus múltiples camins per fer senderisme, amb nivells d'exigència moderats, mitjans i alts.

Conegui les rutes de senderisme a Andorra

Rutes per a ciclistes: per practicar el ciclisme de ruta com el de muntanya, Andorra ofereix vàries opcions.

Conegui les rutes de ciclisme a Andorra