Golf

El Golf Soldeu és un camp de golf situat a 2.250 metres d'altitud en la població de Soldeu, Andorra: el 9 clots més alt d'Europa!
Es tracta d'un gran descobriment per a qualsevol jugador de golf: quan arriba l'estiu, la neu de l'estació d'esquí deixa pas al verd del Golf Soldeu, transformant l'àrea esquiable de Grandvalira en un magnífic camp de golf.

EL CAMP
Perfectament integrat en l'entorn natural, aquest camp de 9 clots i parell 34 (parell 5 de 500 metres, 5 parells 4 i 3 parells 3) gaudeix d'una situació privilegiada, amb espectaculars vistes als cims de les muntanyes. Un camp de golf ideal per a jugadors i famílies que vulguin gaudir d'unes vacances d'estiu inoblidables.
Dissenyat per l'experimentat arquitecte britànic Jeremy Pern, el Golf Soldeu és un desafiament constant sense importar el hàndicap de cada jugador.
Descarregar mapa i fitxa tècnica camp "Golf Soldeu"

INSTAL·LACIONS I SERVEIS
Les instal·lacions, també inclouen el Club House del Golf Soldeu, concebut com a centre de reunió social on els visitants del camp de golf tenen al seu abast tots els serveis i facilitats per a practicar el golf: escola, lloguer de material, etc.

DATES I HORARIS
El Golf Soldeu es troba disponible des del mes de Juliol. Els hostes de Sport Hotel Hermitage & Spa 5* i Sport Hotel Village 4* podran gaudir de beneficis i activitats en aquest camp de golf específicament dissenyades per a ells: tornejos, promocions especials, classes particulars, etc.