Francis Paniego

La trajectòria de Francis Paniego parla per s­­­i sola. Nascut l'abril de 1968, a Ezcaray (La Rioja­, Espanya), ha sigut reconegut amb dues estrelles Michelin i tres sols Repsol per la seva feina al restaurant familiar El Portal d'Echaurren (Ezcaray, La Rioja, Espanya), que se sumen a l'Estrella Michelin que va rebre l'any 2011, per la cuina de l'hotel de les bodegues Marques de Riscal (ElciegoÁlava, Espanya), on dirigeix l'oferta culinària des de l'any 2006.

A més, ha liderat altres projectes, com el restaurant Tondeluna (Logroño, Espanya), o l'espai gastronòmic de l'emblemàtic Hotel María Cristina de San Sebastià (Guipúzcoa, Espanya), que ha gestionat durant els estius 2018 i 2019.

Paniego es converteix en l'assessor gastronòmic de Sport Hotel Hermitage & Spa l'any 2019, on aporta sense cap dubte la seva experiència a la restauració hotelera. Amb una visió i concepció culinària que combinen tradició amb actualitat i que permeten oferir als clients una experiència única, la qual integra els plats de muntanya y receptes tradicionals de les cases andorranes amb plats típics de la gastronomia de la Rioja amb productes de qualitat i la gran majoria de km 0.