Restaurants

IbayaDescobreix la alta cuina creativa amb arrels tradicionals en un ambient elegant, guardonat amb una estrella Michelin.

Koy HermitageSavoreja l'alta cuina japonesa assessorada pel xef Hideki Matsuhisa, amb menús degustació i una carta selecta.

Tradició Grill: Gaudeix de carns a la brasa, preparades amb mestratge i utilitzant ingredients locals de la més alta qualitat.

Hermitage TradicióGaudeix de la cuina de muntanya en un entorn acollidor, ideal per a esmorzars, sopars i celebracions privades.

Glassbar 1.850Relaxat en un ambient desenfadat amb plats creatius i innovadors inspirats en Ibaya i Koy, juntament amb una àmplia selecció de begudes

Restaurant Sol i Neu Club HermitageGaudeix de la cuina tradicional de muntanya en un entorn acollidor amb vistes panoràmiques de la Vall de Soldeu, ideal per a àpats privats i després d’esquiar.

Restaurant La TofanaExperimenta la cuina italiana autèntica amb plats fets a casa i un emocionant show-cooking durant la temporada d'hivern.

Sol i Neu PizzeriaRecarga energies amb pizzes, hamburgueses i tapes en un ambient acollidor, amb vistes espectaculars a les pistes.

The Villager Tapas & WineGaudeix de hamburgueses i bocats saborosos en un pub que fusiona l'estil irlandès i americà, amb música en directe.

La Brasserie: Relaxat al peu de pistes amb carns a la brasa, tapes i una carta de vins especial en un ambient acollidor i elegant.