Restaurants

Restaurant Origen: Cuina gastronòmica d’alt nivell que recopila els millors plats tradicionals per reinventar-los.  Localitzat a l’Sport Hotel Hermitage & Spa, pot ser gaudit durant tot l’any.

Koy Hermitage: Alta cuina japonesa de la mà d’un dels xefs més prestigiosos de la gastronomia japonesa internacional. Localitzat a l’Sport Hotel Hermitage & Spa, està únicament obert durant la temporada d’hivern.

Restaurant Arrels: La millor cuina tradicional catalana amb productes frescos de temporada que van de l’hort i el bosc directament als nostres fogons. Localitzat a l’interior de l’Sport Hotel Hermitage & Spa, està obert durant la temporada d’hivern.

Glassbar 1.850: Cuina contemporània que uneix receptes tradicionals de diferents gastronomies amb nous conceptes i tècniques innovadores, colors, textures i sabors. A més una variada carta de còctels és proposada. Bar principal de l’Sport Hotel Hermitage & Spa, està obert tot l’any.

Restaurant Sol i Neu Club Hermitage: Cuina tradicional de muntanya en un entorn idíl·lic. Obert durant tot l’any, localitzat a peu de pistes de Soldeu.

Restaurant La Tofana: Cuina italiana casolana i feta al moment. Localitzat al costat de l’Sport Hotel està obert únicament durant la temporada d’hivern.

Sol i Neu Pizzeria: Àmplia selecció de pizzes i snacks en una terrassa amb magnífiques vistes a les Valls de Soldeu. Obert durant la temporada d’hivern, localitzat a peu de pistes de Soldeu.

The Villager Tapas & Wine: Ambient Pub on degustar tapes i menjar informal, acompanyades d’una àmplia selecció de vins i cerveses importades. Localitzat al costat del telecabina de Soldeu, obert únicament durant la temporada d’hivern.