Restaurants

Ibaya: Restaurant de cuina creativa dirigit per Francis Paniego, guardonat amb 2 estrelles Michelin, on el client pot escollir entre dos menús gastronòmics complerts amb arrels d’Ezcaray, La Rioja. Localitzat a l’Sport Hotel Hermitage & Spa, pot ser gaudit durant tot l’any.

Koy HermitageAlta cuina japonesa de la mà de Hideki Matsuhisa guardonat amb una estrella Michelin, on poden gaudir les meravelles de la gastronomia japonesa. Localitzat a l'interior de Sport Hotel Hermitage & Spa.

Hermitage Tradició: Cuina tradicional de La Rioja que compta amb receptes inoblidables d’origen avantguardista que han aconseguit consolidar-se per a fer tornar, una vegada darrera l’altra, un gran nombre de clients fidels eclipsats per la seva exquisida cuina i el record dels seus plats. Localitzat a l’interior de l’Sport Hotel Hermitage & Spa, està obert durant la temporada d’hivern.

Glassbar 1.850: Cuina contemporània que uneix receptes tradicionals de diferents gastronomies amb nous conceptes i tècniques innovadores, colors, textures i sabors. A més una variada carta de còctels és proposada. Bar principal de l’Sport Hotel Hermitage & Spa, està obert tot l’any.

Restaurant Sol i Neu Club Hermitage: Cuina tradicional de muntanya en un entorn idíl·lic. Obert durant tot l’any, localitzat a peu de pistes de Soldeu.

Restaurant La Tofana: Cuina italiana casolana i feta al moment. Localitzat al costat de l’Sport Hotel està obert únicament durant la temporada d’hivern.

Sol i Neu Pizzeria: Àmplia selecció de pizzes i snacks en una terrassa amb magnífiques vistes a les Valls de Soldeu. Obert durant la temporada d’hivern, localitzat a peu de pistes de Soldeu.

The Villager Tapas & Wine: Ambient Pub on degustar tapes i menjar informal, acompanyades d’una àmplia selecció de vins i cerveses importades. Localitzat al costat del telecabina de Soldeu, obert únicament durant la temporada d’hivern.