Restaurants
Ibaya: Descobreix la alta cuina creativa amb arrels tradicionals en un ambient elegant, guardonat amb una estrella Michelin.
Koy Hermitage: Savoreja l'alta cuina japonesa assessorada pel xef Hideki Matsuhisa, amb menús degustació i una carta selecta.
Tradició Grill: Gaudeix de carns a la brasa, preparades amb mestratge i utilitzant ingredients locals de la més alta qualitat.
Hermitage Tradició: Gaudeix de la cuina de muntanya en un entorn acollidor, ideal per a esmorzars, sopars i celebracions privades.
Glassbar 1.850: Relaxat en un ambient desenfadat amb plats creatius i innovadors inspirats en Ibaya i Koy, juntament amb una àmplia selecció de begudes
Restaurant Sol i Neu Club Hermitage: Gaudeix de la cuina tradicional de muntanya en un entorn acollidor amb vistes panoràmiques de la Vall de Soldeu, ideal per a àpats privats i després d’esquiar.
Restaurant La Tofana: Experimenta la cuina italiana autèntica amb plats fets a casa i un emocionant show-cooking durant la temporada d'hivern.
Sol i Neu Pizzeria: Recarga energies amb pizzes, hamburgueses i tapes en un ambient acollidor, amb vistes espectaculars a les pistes.
The Villager Tapas & Wine: Gaudeix de hamburgueses i bocats saborosos en un pub que fusiona l'estil irlandès i americà, amb música en directe.
La Brasserie: Relaxat al peu de pistes amb carns a la brasa, tapes i una carta de vins especial en un ambient acollidor i elegant.