Koy Hermitage

Un restaurant de visita obligada per als amants de la gastronomia japonesa, de la mà d’Hideki Matsuhisa es pot degustar els plats insígnia del restaurant Koy Shunka de Barcelona premiat amb una estrella Michelin.

Una proposta única a Andorra, en un entorn de luxe podreu gaudir de l’art i de la tradició d’una de les cuines més antigues del món. Alta cuina japonesa que combina productes frescos de qualitat, una cuina simple i a la mateixa vegada complexa.

Un viatge real sense sortir d’Sport Hotel Hermitage & Spa per gaudir dels millors sabors de la cultura Japonesa.

Tot preparat a la vista dels comensals i servit en una barra especialment dissenyada segons els estàndards de la cuina tradicional japonesa.

Al Koy Hermitage també hi trobareu una àmplia proposta de begudes tradicionals japoneses i cerveses especialment importades.

Per accedir als nostres restaurants es requereix una vestimenta formal.

Menú gastronòmic Koy Hermitage temporada hivern 2017-2018.

Horaris temporada hivern 2017-2018:

  • Obert a partir de l'1 de desembre del 2017, amb nova carta
  • Dinars:
  • Únicament dissabte i diumenge:
  • De 13 a 16 hores
  • Sopars:
  • Obert de dimecres a dilluns, dimarts tancat.
  • 1er. servei: 19.30 hores
  • 2on. servei: 22.00 hores

Informació i reserves:

Telèfon: (00376) 870670
Correu electrònic: concierge.fb@sporthotels.ad