Celebracions

Sport Hotels Resort & Spa és un lloc emblemàtic a Andorra per a la celebració de noces, comunions, batejos, aniversaris i en general tot tipus de celebracions socials.

Són diversos els motius que fan del resort el millor lloc per a una celebració social:

Situació: La seva situació privilegiada en plena natura permeten celebrar esdeveniments en un entorn incomparable sigui quina sigui la data de l'any.

Instal·lacions: Tres hotels de 4 i 5 estrelles a Andorra, comunicats entre si, permeten escollir l'allotjament adequat tant per als protagonistes de l'esdeveniment com per als convidats. En funció de les seves necessitats podrà allotjar a tots els convidats en un sol hotel o repartir-los en els diferents establiments, tenint el privilegi d'estar tots junts dins d'un mateix resort.

Així mateix, disposarà d'un gran nombre de salons interiors i espais exteriors (carpes / chillout) decorats i ambientats de forma personalitzada. Aquesta varietat permet seleccionar i combinar els espais més adequats en funció del tipus de celebració i el nombre de convidats.

Les instal·lacions del resort es completen amb un magnífic Spa de 5.000 m2 al qual s'accedeix directament des de l'interior de cada hotel i que permetrà que tant els protagonistes com els convidats puguin gaudir d'un espai de relaxació i benestar abans i/o després de l'esdeveniment.

Qualitat de servei: Una excepcional oferta gastronòmica i un equip humà amb àmplia experiència en l'organització d'esdeveniments faran que la seva celebració sigui tot un èxit. Disposarà de l'assessorament del nostre equip de professionals que treballarà per materialitzar la seva idea i personalitzar la seva celebració convertint-la en un esdeveniment a mida, diferent i únic, on primarà la cura minuciosa dels detalls tant en el disseny com en el desenvolupament el dia de la seva celebració.
En definitiva, en el nostre complex hoteler trobarà tot el necessari perquè un casament, un bateig, aniversari o tan sols una trobada entre amics, es converteixi en un dia molt especial.

Sol·liciti disponibilitat i pressupost.