Sobre Andorra

El Principat d'Andorra és un petit país enmig dels Pirineus que la seva superfície no supera els 470 km², i que ofereix infinitat d'opcions i activitats de muntanya per fer tant a l'hivern com a l'estiu.
Gràcies a la seva localització privilegiada, compartint frontera amb França i Espanya, Andorra és el lloc ideal per gaudir d'un entorn privilegiat amb família, amics, parella o en solitari, on podrà viure de primera mà de totes les seves meravelles com els seus paisatges i la seva gent, que fan aquest petit gran país únic.

Andorra compta amb l'estació d'esquí més gran del sud d'Europa, Grandvalira. Amb més de 200 km esquiables a més d'innumerables activitats per gaudir de la natura i la neu. Durant la temporada d'esquí, a més es poden realitzar infinites rutes de senderisme, excursions en 4x4 o gaudir d'una jornada de golf. A més, és el lloc ideal per realitzar esport de muntanya, ja que compta amb més de 60 pics de més de 2500m d'altura. Al nostre resort sentirà que té el país dels Pirineus als seus peus, gràcies a la seva localització a 1850 metres d'altura, a peu de pistes de Grandvalira i només 20 minuts del centre d'Andorra la Vella, on hi trobarà nombroses botigues i activitats d'oci.

Per tot això i més, Andorra és el lloc perfecte per passar-hi les seves vacances a qualsevol època de l'any i Sport Hotels Ressort & Spa el lloc ideal on gaudir-les.