El Resort

Benvingut a Sport Hotels Resort & Spa, un dels complexos hotelers d’esquí, muntanya i spa wellness més importants del sud d’Europa.

Sport Hotels Resort & Spa està situat al Principat d’Andorra, al poblet esquiador de Soldeu a 1850 metres d’altitud i a peu de pistes de l’estació d’esquí Grandvalira: el lloc ideal per gaudir d’unes excepcionals vacances d’esquí a l’hivern o de muntanya, natura i esports a l’estiu. Sport Hotels està obert tot l’any.

El resort compta amb instal·lacions, serveis i oferta gastronòmica de màxima qualitat que li permetrà gaudir d’una estada única sigui quines siguin les vostres necessitats: una escapada romàntica, unes vacances en família, l’organització d’una celebració privada o bé un esdeveniment d’empresa.

En definitiva, sigui qui sigui el tipus de viatge que esteu buscant, a Sport Hotels Resort & Spa trobarà tot el que necessita per fer-ho realitat en qualsevol època de l’any.

Descobriu els nostres hotels i les instal·lacions de l’spa-wellness... una forma diferent de viure la muntanya, la neu i l’esquí a Andorra.