El Resort

Benvingut a Sport Hotels Resort & Spa Andorra, un dels complexos hotelers d'esquí, muntanya, spa i wellness més importants del sud d'Europa.

Sport Hotels Resort & Spa està situat al Principat d'Andorra, concretament al poblet esquiador de Soldeu a 1850 metres d'altura i a peu de l'estació d'esquí Grandvalira: l’indret ideal per gaudir d'unes excepcionals vacances d'esquí a l'hivern, muntanya, natura i esport a l'estiu.

El resort compta amb instal·lacions, serveis i ofertes gastronòmics de màxima qualitat que li permetran gaudir d'una estança única siguin les que siguin les seves necessitats: una escapada romàntica, unes vacances en família, l'organització d'una celebració privada o inclús un esdeveniment d'empresa.
En definitiva, sigui el que sigui el tipus de viatge que està buscant, A Sport Hotels Resort & Spa hi trobarà tot el que necessita per el seu viatge somiat una realitat a qualsevol època de l'any.

Descobreixi els nostres hotels i les instal·lacions del Spa wellness... Una manera diferent de viure la muntanya, la neu i Andorra. 

Sport Hotel trobarà el lloc ideal per gaudir d'unes vacances en família, on podrà gaudir del primer hotel del ressort amb una decoració rústica de muntanya i una sensació de llar i proximitat com si fos a casa seva.

Sport Hotel Village, li d'oferim les millors vacances amb la seva família o amics amb el millor servei, proximitat i unes vistes immillorables a les pistes d'esquí de Grandvalira.

Si el que busca és luxe, relaxació i una estada única, Sport Hotel Hermitage & Spa és el seu lloc! Un hotel amb totes les comoditats i innovacions tant gastronòmiques com de Spa wellness amb un servei de proximitat amb el client i plenament adaptat a les seves necessitats. Sense oblidar-nos de les esplèndides vistes a les pistes d'esquí i les meravelles del poble de Soldeu.

Per una experiència exclusiva totalment adaptada a les seves necessitats, té a la seva disposició les Hermitage Mountain Residences, on es sentirà com si fos a casa, gaudint d’un apartament decorat a l’estil rústic refinat i amb totes les comoditats que es pugui imaginar. És perfecte per gaudir-lo en família, amics o parella.