Història

Sport Hotels Resort & Spa Andorra neix vora l'any 1972 amb Esports Calbó, les primeres botigues d'esquí de Soldeu (Andorra), conegudes per la majoria de turistes que escollien Andorra com el seu destí.
A partir de llavors, l'empresa familiar comença a créixer i es construeix els Apartaments Calbó i posteriorment l'hotel-restaurant El Duc que comptava amb un total de 18 habitacions.

Quinze anys més tard neix Sport Hotel, el primer hotel de quatre estrelles del resort. Posteriorment s'introdueixen Sport Hotel VillageSport Wellness Mountain Spa i Sport Hotel Hermitage & Spa consolidant així el primer resort d'Andorra, Sport Hotels Resort & Spa amb hotels de quatre i cinc estrelles a peu de l'estació d'esquí de Grandvalira.

Amb el servei al client a l'ànima i amb l'hostaleria com a forma de vida, la família Areny ha viscut sempre dedicada als seus clients: Des dels seus inicis a Casa Calbó – on a la primera dècada del segle XX allotjaven viatgers que es desplaçaven a França o a Espanya – fins a l'actual Re­­­­­sort – amb els seus tres hotels, el centre wellness, els restaurants gastronòmics, etc. – l'aposta per la qualitat, el servei i el tracte familiar s'ha mantingut indestructible, aconseguint que els clients se sentin part d'aquesta gran família.