Història

Sport Hotels Resort & Spa Andorra neix prop de l'any 1972 amb Esports Calbó, les primeres botigues d'esquí de Soldeu (Andorra), conegudes per les famílies espanyoles que viatjaven els caps de setmana a esquiar.

A partir de llavors, l'empresa familiar comença a créixer i es construeixen els Apartaments Calbó i més tard El Duc, un hotel-restaurant de 18 habitacions.

Quinze anys més tard neix Sport Hotel, el primer hotel de 4 estrelles del resort. A ell es van anar sumant Sport Hotel Village, Sport Wellness Mountain Spa i Sport Hotel Hermitage & Spa, donant lloc a l'únic resort d'Andorra, Sport Hotels Resort & Spa Andorra.

Amb el servei al client a l'ànima i creixent amb l'hoteleria com a treball i forma de vida, la família Areny ha viscut sempre per al client. Des dels seus inicis amb Casa Calbó -que a la primera dècada del segle XX ja era una posada per allotjar el viatger que anava cap a França- fins a l'actual resort - amb els seus 3 hotels, el centre wellness, restaurants, pubs etc. - l'aposta per la qualitat, el servei i el tracte familiar s'han mantingut infrangibles, aconseguint que els seus clients se sentin com a part d'aquesta gran família.