Bodes

A Sport Hotels Resort & Spa som especialistes en l'organització de tot tipus d'enllaços matrimonials. Unes completes instal·lacions, la qualitat dels serveis i l'assessorament professional del nostre equip faran del dia del seu casament un moment inoblidable.

Posem a la seva disposició tota la nostra experiència, dedicació i una proposta integral de serveis personalitzats que reflectiran tota la il·lusió que els nuvis han dipositat en el seu gran dia.

Assessorament professional

Entre els serveis especials per a casaments, destaca l'assessorament professional d'un equip que acompanyarà els nuvis durant tot el procés de preparació de l'esdeveniment, ajudant-los a personalitzar i materialitzar el casament dels seus somnis, convertint-la en un moment únic i fet a mida.

A més, el dia de la celebració, el nostre equip es farà càrrec de la coordinació en detall de tots els serveis, de manera que vostè només haurà de preocupar-se de gaudir al màxim amb els seus convidats.

Sport Hotels Resort & Spa, farà tot el possible perquè el seu esdeveniment sigui tot un èxit. Sol·liciti informació per a la seva boda.