Vostè es troba a: Home > Borsa de treball > Envieu-nos el votre CV

Ofertes

Dades Personals

(dd/mm/aaaa)

Altres dades personals
Dades de contacte
Formació i dades professionals bàsiques

PDF ó Word

T’agraïm que t’hagis fixat en Sport Hotels com a una possible destinació en la teva carrera professional. Analitzarem la teva candidatura per si encaixa en alguna de les nostres vacants disponibles. Et comuniquem que les dades curriculars rebudes per aquest mitjà seran tractades pel departament de Recursos Humans del Grup Calbó amb la finalitat exclusiva de gestionar la seva sol·licitud laboral.

En cas que la seva candidatura no encaixi actualment en alguna de les nostres vacants disponibles la teva candidatura s’eliminarà com a màxim als vint-i-quatre mesos. La conservació de documents i la gestió del fitxer de dades personals és responsabilitat del departament de Recursos Humans de les empreses formades pel Grup Calbó (Sport Hotels Resort & SPA, Esports Calbó i Calbó Alta Muntanya). El tractament que realitzem de les dades personals de l’empleat s’utilitzen sota els criteris i garanties conforme a la normativa vigent de la Llei 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals (LQPD). Les dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i no es comunicaran a entitats ni persones terceres que no tinguin cap relació amb qualsevol procés de selecció del Grup Calbó. Si el candidat vol suprimir les dades curriculars, té dret en qualsevol moment a accedir, rectificar, opositar o cancel·lar en els terminis establers per la Llei les dades curriculars rebudes o incloses en els nostres fitxers mitjançant aquesta via o sol·licitant-ho per escrit sense caràcter retroactiu al correu electrònic dpo@sporthotels.ad del delegat/da de protecció de dades Vanessa Martins del Grup Calbó amb domicili a la C/General II Tram Soldeu nº57, Soldeu, Canillo, AD100, Andorra.
*En cas que t’oposis a alguna de les finalitats descrites dels punts esmentats, et preguem que ho comuniquis per escrit en el termini de trenta dies a dpo@sporthotels.ad en cas de no rebre cap notificació dones el consentiment pel tractament de les seves dades curriculars durant el termini informat anteriorment.