Tarifes

Sport Wellness Mountain Spa és un centre Wellness de 5.000 m2 on trobarà relaxació, salut i benestar en cada racó.

Presentem les tarifes de la temporada d'estiu 2018 (a partir de l'1 de juny fins al 30 de novembre), per consultar els preus dels tractaments disponibles, consulti la nostra carta de tractaments.

  • Entrada de 3 hores al circuit d’aigües, per clients no allotjats al resort: pels matins, de les 10h00 a las 13h00: 48 €, per les tardes : 52 € impostos inclosos.
  • Entrada de 3 hores al circuit d’aigües, per clients residents d'Andorra (document identificatiu): pels matins, de les 10h00 a las 13h00: 40 €, per les tardes : 44 € impostos inclosos.
  • Entrada de 3 hores al circuit d’aigües, per clients allotjats al nostre complex hoteler: pels matins, de les 10h00 a las 13h00: 38 €, per les tardes : 41 € impostos inclosos.

NOTA: L’entrada al circuit d’aigües inclou degustació d’infusió o copa de cava. Per tarifes de festius i vacances escolars, si us plau consultar.

L’entrada a Sport Wellness Mountain Spa està inclosa a totes les habitacions d’Sport Hotel Hermitage & Spa 5*, a més a les habitacions Junior Suite i Junior Suite Relax d’Sport Hotel Village 4* i les suites.

Recordem a tots els nostres clients que l’accés al nostre centre Wellness està reservat a persones de més de 13 anys; i és obligatori l’ús de xancles i banyador. Xancles a la venda: 7€

Vine a descobrir el significat de la paraula benestar a Sport Wellness Mountain Spa.