Tarifes

Sport Wellness Mountain Spa és un centre Wellness de 5.000 m2 on trobarà relaxació, salut i benestar en cada racó.

Presentem les tarifes de la temporada d'hivern 2017-2018 (18 de desembre 2017 fins abril del 2018), per consultar els preus dels tractaments disponibles, consulti la nostra carta de tractaments.

  • Entrada de 3 hores al circuit d’aigües, per clients no allotjats al resort: de dilluns a dijous: 45 €, divendres a diumenge: 49 € impostos inclosos.
  • Entrada de 3 hores al circuit d’aigües, per clients residents d'Andorra (document identificatiu): de dilluns a dijous: 39 €, divendres a diumenge: 42 € impostos inclosos.
  • Entrada de 3 hores al circuit d’aigües, per clients allotjats al nostre complex hoteler: de dilluns a dijous: 34 €, divendres a diumenge: 37 € impostos inclosos.

NOTA: L’entrada al circuit d’aigües inclou degustació d’infusió o copa de cava. Per tarifes de festius i vacances escolars, si us plau consultar.

L’entrada a Sport Wellness Mountain Spa està inclosa a totes les habitacions d’Sport Hotel Hermitage & Spa 5*, a més a les habitacions Junior Suite i Junior Suite Relax d’Sport Hotel Village 4*.

Recordem a tots els nostres clients que l’accés al nostre centre Wellness està reservat a persones de més de 13 anys; i és obligatori l’ús de xancles i banyador. Xancles a la venda: 5,50€

Vine a descobrir el significat de la paraula benestar a Sport Wellness Mountain Spa.